KAIKKI PYRKIVÄN JOUKKUEET FINAALISIJOILLE 12-14-VUOTIAIDEN SM- JA KILPASARJOJEN MESTARUUSKILPAILUISSA

28.5.2016

Sanix Säihke ja Sanix Split jäivät pettymyksekseen ulos mitalitaistosta ja sijoittuivat SM-sarjojen sijoille 6. ja 7., Safir Säihke kilpasarjan 5.

Sanix Split, Sanix Säihke sekä Safir Säihke osallistuivat 21.-22.5. Tampereella joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden mestaruuskilpailuihin. Sanix-tiimin joukkueet Säihke ja Split lähtivät taistelemaan ikäsarjan SM-mitaleista ja Safir Säihke puolestaan kilpasarjojen mestaruusmitalisijoista. 

Valitettavasti parhaisiin kisasuorituksiin ei ylletty pyrkiväläisittäin viikonlopun aikana ja kaikki joukkueet jäivät lopulta ulos mitalisijoilta. Hyvistä sijoituksista sekä selkeistä finaalipaikoista sopii kuitenkin olla ylpeä, sillä molempien sarjojen taso oli korkea ja erot joukkueiden välillä kauden aikana pieniä. 

SM-sarjassa Sanix Säihke sijoittui kisan kuudenneksi yhteispistein 33,75 ja Sanix Split heti perään jaetulle seitsemännelle sijalle pistein 32,85. Suomenmestaruuden vei Olarin Voimistelijoiden Team Indiumit. Yhteensä osallistujia oli sarjassa 26 joukkuetta. Kilpasarjan puolella Safir Säihke sijoittui kisan viidenneksi 54 joukkueen joukosta pistein 15,95.