SYYSKAUSI KÄYNNISTYY 29.8.2016 ALKAVALLA VIIKOLLA

16.8.2016
Ilmoittautuminen syksyn harrasteryhmiin on käynnissä - ilmoittaudu pian! Ryhmissä on vielä tilaa, mutta ne täyttyvät kovalla tohinalla.

Ilmoittautuminen syksyn harrasteryhmiin on käynnissä -  ilmoittaudu ja aloita syksyn liikuttavin harrastus! Lasten ja nuorten sekä aikuisten ryhmien tuntikuvaukset ja harjoitteluajat löytyvät nettisivujen "HARRASTERYHMÄT"- välilehdeltä.

Kaikissa ryhmissämme ensimmäinen viikko on ilmainen kokeilujakso, eikä vaadi vielä sitoutumista!

Harrasteryhmissä liikutaan hymyssä suin ja opitaan liikunnan perustaitoja monipuolisesti osaavien ohjaajien johdolla. Pikkuisimmat voivat aloittaa harrastuksen voimistelukoulusta tai hypätä vaikka rytmisen alkeisryhmään. Samat ryhmät pyörivät myös vähän vanhemmillakin jumppareilla ja lisäksi voi tutustua tanssilliseen voimisteluun. Uutuutena on myös Mix Dance-tunti, jossa 12-16-vuotiaat nuoret liikkuvat eri tanssityylien ja vauhdikkaan musiikin tahdissa.

Myös aikuisille on tarjolla kunnon kohotusta hyvällä fiiliksellä. Zumbassa liikutaan pääosin lattarirytmeissä ja naisten tanssillisessa voimistelussa heittäydytään liikkeen vietäväksi aiemmasta voimistelutaustasta riippumatta! Molemmat tunnit osuvat näppärästi peräkkäin, joten ahkerampi liikkuja voi treenailla molemmat tunnit putkeen!

Jos treeni-intoa riittää useampaan kertaan viikossa, löytyy lapsille ja nuorille haastetta myös kilpailevista ryhmistämme. Uutena syksyllä alkaa rytminen voimistelu, jossa taituroidaan välinein ja kilpaillaan yksilöinä. Myös menestyksekkäissä joukkuevoimisteluryhmissämme on kaikissa tilaa.

10-12-vuotiaiden uuteen Sadenaan, 7-9-vuotiaiden Sideleen sekä alle 8-vuotiaiden Spixiin voi ilmoittautua nettisivuilta suoraan, muihin joukkuevoimisteluryhmiin voi sopia erillisestä kokeilukerrasta, milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi