CAILAP CUPISTA KOTIINTUOMISINA MITALEITA

31.10.2016


Sanix Split ja Sanix Kids Sade avasivat kautensa kuluneena viikonloppuna. Sanix Kids Sade nappasi 10-12-vuotiaiden hopeaa kategorialla 1, Sanix Split jäi niukasti mitalisijoista sijoittuen 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa neljänneksi.

Viikonloppuna Sanix-tiimin Split ja Sade avasivat kautensa Cailap Cupissa. Molemmat joukkueet vastasivat päivän parhaista turkulaistuloksista ja 10-12-sarjassa hopeamitalit tulivat Pyrkivän nimiin.

Sanix Kids Sade voimisteli 10-12-vuotiaissa kategoriaan 1 pistein 16,95. Joukkueen naruohejlmasta ei vauhtia ja vaikeutta puutu ja onnistunut suoritus oikeutti hopeasijoitukseen. Sarjan voitto meni tällä kertaa Tampereelle ISKU AGG Idra-joukkueelle. Sarjassa mukana oli yhteensä 26 joukkuetta ympäri Suomen. 

Sanix Split jäi puolestaan niukasti mitaleilta teknisen osa-alueen pisteiden jäädessä reippaasti alle tavoitteiden. Taiteellisen sekä suorituksen osa-alueiden pisteet olivat kuitenkin jo tässä vaiheessa kautta korkealla haastavasta ohjelmasta huolimatta ja se lupaa hyvää kauden päätavoitteita ajatellen. Sanix Splitin yhteispisteet olivat 15,067 ja se oikeutti 12-14-vuotiaiden tiukassa SM-sarjassa sijaan 4. Sarjan voitti Tapanilan erän ja SC Vantaan yhteistyöjoukkue Elite Pre Jr. 

Onnittelut kaikille Cailap Cupin onnistujille ja kiitokset Lahjan Tytöille hienoista kilpailuista!

Ensi viikonloppuna kausi käynnistyy pyrkiväläisittäin isommalla volyymilla, kun Varsinais-Suomen piirinkisoissa syyskauden avaavat myös Spix S, Spix P, Sidele S, Sidele T ja Sadefia.