KANSAINVÄLISTÄ MENESTYSTÄ ITALIAN MEDITERRANEAN OPENISTA

3.4.2017


Sanix Kids Sade ja Sanix Pre Junior ylsivät molemmat neljänsille sijoille 10-12- ja 12-14-vuotiaiden sarjoissa kansainvälisessä A-kategorian kilpailussa.

Sanix Pre Junior ja Sanix Kids Sade edustivat Suomea upealla menestyksellä kansainvälisessä A-kategorian Mediterranean Openissa. Sanix Pre Junior nousi pisteissä lähemmäs 18 pisteen huippurajaa ja oli alkukilpailussa tiukasti kiinni hopeamitalissa. Finaalissa joukkue kuitenkin tippui karvaasti viiden sadasosan päähän mitalisijoista ollen kokonaiskilpailun neljäs yhteispistein 35,200. Sarjan voitto tuli kotimaisille kilpasiskoille Elite Pre Juniorille yhteispistein 35,800, joten palkintojenjaossa hymyä riitti suomalaisittain. Hopea ja pronssi matkasivat Venäjälle. 

Sanix Kids Sade oli niin ikään alkukilpailussa mitalien tuntumassa kolmannella sijalla vain 0,15 pisteen päässä ykkössijalta lähteneeseen Bulgarian Thea Danceen, mutta finaalissa venäläisten ja bulgarialaisten kilpasisarien pisteet nousivat reippasti ja Sade oli Prennujen tapaan kokonaiskilpailun 4. Kilpailun kirkkain mitali meni tässä sarjassa Bulgariaan ja hopea sekä pronssi Venäjälle. 

Molempien joukkueiden menestys maailman huippujen joukossa oli kuitenkin upea saavutus, vaikka varsinaiset mitalit eivät matkanneetkaan Turkuun. Hienojen reissumuistojen lisäksi kisajärjestäjiltä saatiin muistomitalit sekä diplomit osallistumisesta tasokkaaseen kilpailuun.