PIIRINMESTARUUSKISOISSA NÄHTIIN ONNISTUMISIA

2.4.2017


Syda, Sydia, Sadefia, Sadena ja Sanix Valens kilpailivat piirinmestaruuskilpailuissa Lieto-hallissa

8-10-vuotiaiden sarjassa Syda ja Sydia harppasivat ensikertaa uuteen haastavaan sarjaan. Sydia suoritti vahvasti ja ilmaisullisesti tuloksenaan kategoria 6 sijoittuen upeasti sijalle 5-6. Syda nappasi puolestaan kategorian 3 ja heti ensimmäisestä kilpailustaan myös tuomariston kunniamaininnan sekä sijoituksen 2-3!

10-12-vuotiaissa kautensa avasivat Sadefia ja Sadena. Sadefian huima kehitys näkyi tuloksissa, vaikka joukkue joutuikin suorittamaan vajailla kuvioilla. Kategoriaksi tiimi sai upeasti 4 ja saikin jännittää ihan kisan viimemetreille, riittääkö sijoitus mitaliin. Tällä kertaa joukkue sijoittui kuitenkin kisan neljänneksi, mutta se ei tyytyväisyyttä parantuneeseen kategoriatulokseen vähentänyt! Sadenalle kilpailu oli koko voimistelu-uran ensimmäinen, mutta siitä huolimatta voimistelijat suoriutuivat jännittävästä paikasta hienosti ja nauttivat täydelle hallille esiintymisestä. Tulokseksi joukkue sai kategorian 9.

yli 16-vuotiaiden sarjassa seurayhteistyö Sanix Valens loisti 11 tytön näyttävllä kokoonpanolla. Koko tiimille muokatut kuviot toimivat monipuolisessa koreografiassa hienosti ja kannustus oli hallissa korvia huumaava! Pisteiksi Sanix Valens sai 16,167 ja kaulaan ripustettiin kultaiset mitalit. 

Onnittelut kaikille joukkueille upeista tuloksista!