TURKU CUPISTA PYRKIVÄLLE KOLME KULTAA SEKÄ KUNNIAMAININTA

12.4.2017Syda, Sydia, Sanix Kids Sade, Sadefia, Sadena, Sanix Pre Junior (Sanix Junior) ja Sanix Valens kilpailivat menestyksekkäästi Turku Cupissa. Sydia, Spix S ja Spix P hurmasivat arvit Stara-tapahtumassa.

Viime viikonloppuisessa Turku Cupissa pyrkiväläiset kiisivät palkinnoille kaikissa osallistumissaan sarjoissa! 

8-10-sarjassa Syda voimisteli sijoille 1-4 kategorialla 3 ja saavutti myös tuomariston kunniamaininnan. Sydia sai kategoriakseen 7 ja osallistui myös seuraavan päivän Stara-tapahtumaan. Starassa taituroivat lisäksi pikkuiset Spix S ja Spix P.

10-12-vuotiaissa Sanix Kids Sade voitti sarjansa useamman pisteen erolla seuraaviin saaden kategorian 1. Tulos sisälti bonukset taiteellisen ja suorituksen osa-alueista. Sadefia sai kategoriakseen 6 ja sijoittui hienosti koko kilpailun seitsemänneksi 24 joukkueen joukosta. Sadena sijoittui edellisviikonlopun tapaan kategoriaan 9. 

Normaalisti 12-14-vuotiaiden sarjassa kilpaileva Sanix Pre Junior hyppäsi päivän ajaksi ylempään ikäsarjaan ja kilpaili 14-16-vuotiaiden SM-sarjassa nimellä Sanix Junior. Haasteen ottaminen kannatti ja tiimi juhli kisojen päätteeksi koko sarjan ylivoimaista voittoa.

Yli 16-vuotiaissa Sanix Valens nappasi niin ikään kultaiset mitalit nimiinsä ja suoritti vahvasti sekä vapautuneesti. Joukkueen kilpailukausi jatkuu seuraavaksi kainsainvälisessä Easter Cupissa Tanskassa.

Onnittelut kaikille joukkueille upeista tuloksista ja suuret kiitokset COCO Sportille hyvin järjestetyistä kilpailuista!