SANIX PRE JUNIOR SM-MITALEILLE

15.5.2017Voimistelun SM-kilpailuissa nähtiin upeita suorituksia, kun Sanix Pre Junior sijoittui 12-14-vuotiaiden sarjan pronssille ja Sanix Valens yli tasokkaan 16-vuotiaiden alukilpailun sijalle 7.

Jyväskylän Monitoimitalo täyttyi viikonloppuna monen eri lajin voimistelijoista, kun viikonloppuna ratkottiin Voimistelun SM-kilpailut. Myös joukkuevoimistelussa päätettiin kotimaan kilpailukausi pyrkiväläisittäin menestyksekkäästi.

Joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Sanix Pre Junior voimisteli niin alkukilpailuissa kuin finaalissakin vahvasti. Alkukilpailun jälkeen joukkue oli jännittävissä asemissa, sillä erot olivat pieniä ja kolmannesta sijasta oli pidettävä tiukasti kiinni, mikäli mieli SM-mitaleilla. 

Finaalin upea suoritus piti joukkueen kuitenkin myös finaalissa tiukasti kolmossijalla ja kisan päätteeksi joukkueen kaulaan ripustettiin pronssiset mitalit. Sarjan voiton vei Tapanilan Erän ja SC Vantaan yhteisjoukkue Elite Pre Junior ja hopealle suoriutui TVS Illusionin Illusion Pre Junior.

Yli 16-vuotiaissa Sanix Valens sijoittui tasokkaan sarjan seitsemänneksi ja jäi näin ollen niukasti finaalista, johon tänä vuonna otettiin ainoastaan kuusi joukkuetta. Suomenmestaruuden vei odotetusti Tampereen Voimistelijoiden Minetit. 

Prennujen SM-mitali huomioitiin myös alueen lehdistössä niin Turun Sanomissa, Aamulehdessä kuin Turkulaisessakin. Lue jutut täältä:

Turun Sanomat

Aamuset

Turkulainen