10-12-VUOTIAIDEN MESTARUUSKILPAILUISTA SADE-IKÄKAUTEEN MITALIT JA ONNISTUMISIA

29.5.2017

Viikonloppuna ratkottiin Helsingissä 10-12-vuotiaiden mestaruudet. Sanix Kids Sade saavutti mestaruushopeaa, Sadefia kategorian 4 ja Sadena kategorian 8.

Sanix Kids Sade palasi 10-12-vuotiaiden mestaruuskilpailuista jälleen mitalien kanssa ja Sadefia sekä Sadena päättivät kautensa onnistumisiin!

Viikonloppuna käytiin 10-12-vuotiaiden sarjan kauden huipennus, kun Töölön kisahallissa ratkottiin ikäsarjan mestaruudet. Sanix Kids Sade lähti puolustamaan syksyllä voittamaansa mestaruutta, mutta tällä kertaa joutui tyytymään hopeasijaan vain kymmenyksen erolla kultamitalin vieneeseen Tampereen Voimistelijoiden Team Minetit -joukkueeseen. Hopea on kuitenkin upea sijoitus yli 80 joukkueen joukosta. 

Myös lauantaina kilpailuissa suorittaneet Sadefia ja Sadena juhlivat onnistumisia. Molemmat joukkueet suorittivat samalla varmuudella kuin treenisalilla ja voimistelun riemu välittyi suorituksista. Sadefia oli hienosti kategoriassa neljä ja Sadena puolestaan iloitsi kauden parhaasta kategoriatuloksesta 8. Hienoa tytöä molemmilta joukkueilta!

Sade-ikäkauden viikonloppu huipentui oman kisaamisen ohella joukkuevoimistelun MM-kilpailujen seuraamiseen. Sanix Kids Sade sai lisäksi suuren kunnian esiintyä MM-kilpailujen finaalien aluksi tuhansien katsojien edessä ja Yle myös televisioi suorituksen suorana lähetyksenä.