10-12-VUOTIAIDEN VÄLINEMESTARUUS TULI JÄLLEEN SADE-IKÄKAUTEEN

4.12.2017Sanix Kids Sade voimisteli ikäsarjansa mestariksi huippupistien ja Sadefia, Sadena L ja Sadena S saavuttivat hienot tulokset onnistunein suorituksin.

10-12-vuotiaiden välinemestaruus lähti tänäkin vuonna pyrkiväläisten mukana Turkuun!

Viikonloppuna ratkottiin 10-12-vuotiaiden ”SM-mitalit” pyrkiväläisittäin huikein tuloksin. Sanix Kids Sade lähti puolustamaan viime syksynä voitettua välinemestaruuttaan varmoin ottein. Ohjelmasta ei riskejä ja vaikeustasoa puuttunut, mutta haasteet kannattivat ja ne palkittiin 82 joukkueen joukosta parhain pistein sekä kultaisin mitalein. Pistesaldo 17.9 sisälsi bonusta myös vaikeusosista sekä elämyksestä. Joukkueen viides mestaruusmitali 10-12-vuotiaiden sarjasta oli erinomainen päätös uralle Sanix Kidseinä, sillä ensi kevääksi joukkue nousee 12-14-vuotiaiden SM-sarjaan nimellä Sanix Sade. 

Myös muut ikäkauden joukkueet saivat olla ylpeitä saavutuksistaan ja Seinäjoella nähtiin jokaiselta joukkueelta upeita onnistumisia. Sadefia kilpaili näyttävällä 13 voimistelijan kokoonpanollaan yhdenaikaisesti sekä ilmaisullisesti sijoittuen kovatasoisessa kilpailussa kategoriaan neljä. Molemmat Sadena tiimit kilpailivat varmasti ja paransivat suorituksiaan hienosti kauden aiemmista koitoksista. Sadena S sijoittui pistekategoriaan seitsemän ja Sadena L kategoriaan yhdeksän. Myös Sadefia ja Sadena nousevat keväällä uuteen ikäsarjaan, nimittäin 12-14-vuotiaiden kilpasarjaan! 

Onnea koko ikäkaudelle ahkeran harjoittelun tuottamista tuloksista! Sanix Kids Sade ja Sadefia päättivät kautensa tähän, mutta Sadena L ja Sadena S jatkavat kisakauttaan vielä ensi viikonloppuna TUL:n mestaruuskilpailuissa. Kaikkien joukkueiden ohjelmia voi kuitenkin ihastella vielä viimeistä kertaa seuramme joulunäytöksessä 14.12. Sigyn-salissa.