ILMOITTAUTUMINEN TURUN PYRKIVÄN HARRASTERYHMIIN ON ALKANUT!

29.12.2017Turun Pyrkivän voimistelujaoston harrasteryhmiin ilmoittautudutaan nettisivuillamme. Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Rytmisen voimistelun suuren suosion vuoksi 8-13-vuotiaiden ryhmä on saanut lisävuoroja ja voimistelijat pääsevät harjoittelemaan pienemmissä ryhmissä. Turun Pyrkivässä rytmistä voimistelua pääsevät harrastamaan aivan pienetkin pirpanat 2,5-vuotiaista alkaen. Rytmisen voimistelun tarjontaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.

Joukkuevoimistelun alkeissa jatkaa syksyllä alkanut 2012-2013-syntyneiden Safia-ryhmä ja 2010-2011-syntyneiden tyttöjen Spix-joukkueet. Safiaan ja Spix P -joukkueeseen voi ilmoittautua suoraan netissä; muihin joukkueisiin haetaan olemalla yhteydessä valmentajiin. Lisätietoa löytyy TÄÄLTÄ.

Joukkuevoimistelussa aloittaa KAKSI UUTTA RYHMÄÄ: pitkään toivottu 14-16-vuotiaiden kilpasarjajoukkue sekä 10-12-vuotiaiden Sade Kids-joukkue, joka tähtää SM-sarjaan. Molempiin joukkueisiin hakeudutaan ottamalla yhteyttä nuorisovalmennuspäällikköön (milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi). Lue lisää JOUKKUEVOIMISTELU-sivulta.

Tutustu myös muihin LASTEN JA NUORTEN sekä AIKUISTEN HARRASTERYHMIIMME ja valitse mieluisa harrastus. Tanssillisen voimistelun harrastajajoukkomme kasvaa vuosi vuodelta, ja ryhmiä on tarjolla 8-vuotiaista alkaen.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Ilmoittautumisohjeet löydät TÄÄLTÄ!