SANIX VALENS SAAVUTTI KARSINTAKILPAILUSTA ENSIMMÄISEN WORLD CUP -PAIKKANSA

4.3.2018


Sanix Valens ja Sanix Junior kilpailivat Kisakalliossa järjestetyssä karsintakilpailussa World Cup ja Challenge Cup -paikoista.

Eilen Kisakallion Urheiluopistolla järjestetty karsinta osoitti, että turkulainen joukkuevoimistelu on palannut taas kärkikastiin! Seurayhteistyöjoukkue Sanix Valens nappasi nimittäin kahdella onnistuneella suorituksella paikan Itävallan Grazissa järjestettävään World Cupin toiseen osakilpailuun. Viimeksi World Cup -edustuspaikka on tullut Turkuun vuonna 2014 alkuperäiselle Sanix-joukkueelle, joten Turun paluuta kärkeen on saatu yli 16-vuotiaiden SM-sarjassa jo odotella. 

”Olimme erittäin tyytyväisiä näyttöön, jossa saimme tehtyä onnistuneet ja vahvat suoritukset. Kova työ treenisalilla palkittiin, kun vihdoin saavutimme pitkään havitellun edustuspaikan”, kommentoi joukkueen valmennustiimi. 

Myös juniorien sarjassa täydennettiin seurayhteistötiimin kv-edustuspaikkasaldoa, kun Sanix Junior lunasti paikat sekä Vantaan että Grazin kansainvälisiin seurakisoihin. Tavoitteeksi asetettu Challenge Cup -paikka jäi kuitenkin tasokkaassa kilpailussa tällä kertaa saavuttamatta.

”Vaikka tulostavoitteisiin ei vielä päästy, olemme ylpeitä, miten nuoret urheilijat venyivät vaikeassa paikassa, vaikka kisavalmistautuminen oli poikkeuksellisen rikkonainen. Tästä sisuuntuneina olemme puskemassa entistä kovemmalla tahdolla kohti loppukauden tavoitteita ."

Valtaisat onnittelut koko seurayhteistyötiimille!