12-14-VUOTIAIDEN SM-KILPAILUISTA HOPEAA, KILPAMESTIKSISTÄ UPEITA SUORITUKSIA!

21.5.2018
Sanix Sade voimisteli SM-mitaleille, Sadena ja Sadefia paransivat tuloksiaan kilpasarjan puolella.

Viikonloppuna Hyvinkäällä kilpailtiin 12-14-vuotiaiden kauden huipennus ja upea edustuksemme toi Turkuun myös SM-hopeaa! Viikonloppuna Hyvinkäällä kilpaili yhteensä yli 80 joukkuetta. 

12-14-vuotiaiden SM-sarjassa Sanix Sade teki huikean päätöksen mitalirikkaalle sarjanousukaudelleen pokkaamalla sarjan hopeiset mitalit. Alkuperäiseksi tavoitteeksi asetettu kulta jäi vain muutaman kymmenyksen päähän, eikä tiukasta kilpailusta puuttunut jännitystä. Yhteistulokseksi alkukilpailusta sekä finaalista Sanix Sade keräsi pisteet 35.45, jotka sisälsivät bonusta niin taiteellisesta kuin teknisestäkin osa-alueesta. 

Kilpasarjan puolella Sadena ja Sadefia täydensivät upeasti Sade-ikäkauden menestystä. Sadefia suoritti kilpailun alkupuolella aiempaa tarkemmin ja täsmällisemmin. Onnistuminen palkittiin kategorialla 6. Myös Sadefia kipusi kauden päätöksessään onnistumiseen, vaikka valmistautumisviikolla joukkue oli joutunut muuttamaan ohjelman kuviot kertaalleen. Ehjä kokonaisuus ja entistä puhtaampi ohjelman suorittaminen nosti joukkueen kategoriaan 4. Näin saatiin myös kilpatiimin sarjanousukaudelle hieno ja nousujohteinen päätös. 

Onnitelut koko ikäluokalle sekä taustajoukoille hienoista tuloksista sekä kehityksestä!