TURUN PYRKIVÄ JA LAHJAN TYTÖT HAKEVAT YHTEISTÄ LASTEN LIIKUNNAN KEHITTÄJÄÄ

19.6.2018


Turun Pyrkivä ja Lahjan Tytöt hakevat yhdessä osa-aikaista (20 h/vko) lasten liikunnan kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen!

Turun Pyrkivän voimistelujaosto ja Lahjan Tytöt ovat aloittaneet yhteistyön huippuvoimistelun osalta vuonna 2015. Seurat ovat Länsi-Suomen alueen edelläkävijöitä ja haluavat kehittää joukkuevoimistelutoimintaa laajemmin pitkällä tähtäimellä sekä jakaa omaa osaamistamme myös muihin Turun ja lähikuntien seuroihin. Seurojen yhteisenä tavoitteena on edistää lasten liikunnan laatutekijöitä sekä luoda uusia innovatiivisia lasten valmennuksen toimintamalleja, joita myös muut seurat voivat hyödyntää toiminnassaan. 

Turun Pyrkivä ja Lahjan Tytöt hakevat yhdessä osa-aikaista (20 h/vko) lasten liikunnan kehittäjää määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen.

Edellytämme hakijalta:
-laajaa kokemusta voimisteluvalmennuksesta (JV tai RV) 
-huippuvoimistelun vaatimusten ymmärtämistä, jotta ne voidaan huomioida jo urheilijoiden lapsuusvaiheen valmennuksen toteuttamisessa 
-mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputyöhön

Keskeisiä työtehtäviä:
-seurojen lasten voimisteluvalmennuksen pohjatyön kehittäminen ja valvominen
-koulutusten ja leirin järjestäminen
-harjoitusten ohjaaminen ja valmentajien tutorointi
-yhteistyön rakentaminen muihin seuroihin ja toimintamallien luominen yhteistyön vakiinnuttamiseksi

Tarjoamme sinulle liikunnallisen ja mielenkiintoisen työympäristön, jossa työkaverinasi toimii seurojen muut päätoimiset sekä laaja joukko valmentajia. 

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveineen sähköpostilla viimeistään 29.6.2018 mennessä osoitteeseen rekrytonti@lahjantytot.fi.