SANIX VALENS JUNIOR SUUNTAA CHALLENGE CUPIIN SINGAPOREEN, SANIX VALENS JA SV VALOR VALMISTAUTUVAT KANSAINVÄLISIIN SEURAKISOIHIN

12.2.2019Viikonloppuna yli 14-vuotiaiden SM-sarjojen seurayhteistyöjoukkueet aikuisten sarjan Sanix Valens sekä juniorien sarjan Sanix Valens Junior ja SV Valor kilpailivat Vantaalla World Cup- ja Challenge Cup -paikoista.

Turun Pyrkivän ja Lahjan Tyttöjen yhteistyöjoukkueet kisasivat viime sunnuntaina Vantaan Energia –areenalla kevään World Cup ja Challenge Cup paikoista. Sekä Sanix Valens että Sanix Valens Junior lunastivat molemmat paikkan Singaporen osakilpailuun. 

Sanix Valens osallistuu kuitenkin Singaporen kilpailun sijaan Bulgariassa kisattavaan Academic Cup-kilpailuun, joka mahdollistaa samalla joukkueen koreografian työstön yhdessä bulgarialaisten koreografien Verjinia Ilievan ja Stanislava Aleksievan kanssa.

Vaikka kisaan asetetut tavoitteet eivät naisten edustusjoukkueella täyttyneetkään, löytyi kisaviikonlopusta myös onnistumisia. ”Meillä oli todella hyvä fiilis läpi viikonlopun. Saimme tehtyä onnistuneen harkan ja hyvän lämmittelyn ennen suoritusta. Suoritus oli kaiken kaikkiaan rohkea ja tämän hetkistä tasoamme, lukuun ottamatta epäonnistunutta yhteistyöliikettä. Nyt jatkamme motivoituneina treenausta kohti kevään tulevia kilpailuja", summaa joukkueen kapteeni Kiia Karppinen.

Sanix Valens Junior saavutti sunnuntain suorituksellaan paikan Singaporen kisakoneeseen. Pisteiksi joukkue sai 16,30 ja etenkin tekniset pisteet jäivät vielä selkeästi alle joukkueen tavoitteiden. "Näytimme kauden avauskilpailussa realistisesti oman tasomme, mutta ohjelmalla on vielä kasvuvaraa kauden tärkeimpiin näyttöihin. Nyt valmistaudumme täydellä teholla kohti maajoukkuekarsintoja sekä Challenge Cupia", kertoo juniorien edustusjoukkueen valmennustiimi.

SV Valor puolestaan suuntaa helmikuun lopussa järjestettävään Miss Valentine –kisaan. 

”Pystyimme näyttämään karsintakisassa hyvän suorituksen, muutamaa pisteitä rokottanutta yksilövirhettä lukuunottamatta. Tästä on suunta vain ylöspäin ja katseet onkin käännetty jo kohti kansainvälistä Miss Valentine -kisaa”, kertovat SV Valorin voimistleijat. 

Karsintakilpailun tulokset ►