SV-EDUSTUSLINJAN JOUKKUEET KOKIVAT PETTYMYKSIÄ ENSIMMÄISESSÄ MM-KARSINNASSA

2.4.2019
Viikonloppuna Sanix Valens, Sanix Valens Junior ja SV Valor kilpailivat Vantaalla ensimmäisessä MM-karsinnassa.

Lauantaina Vantaalla riitti jännitystä, kun Turun Pyrkivän ja Lahjan Tyttöjen yli 14-vuotiaiden SV-valmennuslinjan seurayhteistyöjoukkueet kilpailivat ensimmäisessä MM-karsinnassa.

Yli 16-vuotiaiden sarjassa Sanix Valens suoritti varmasti ja vahvasti saavuttaen pisteet 17,450. Ehjästä kisapäivästä huolimatta joukkue kuitenkin jäi asetetusta tulostavoitteesta. Katsastuspisteitä Sanix Valensille kertyi ensimmäisestä näytöstä viisi.

Myös juniorien sarjassa joukkueet kokivat pettymyksiä. Sanix Valens Junior voimisteli pääosin harjoitustasollaan, mutta suoritukseen mahtui myös muutama isompi virhe. Sanix Valensin tapaan myös juniorien edustusjoukkue keräsi ensimmäisestä näytöstä viisi karsintapistettä  yhteispistein 16.800 jääden niin ikään reilusti tavoitteistaan. SV Valor suoritti vahvasti, mutta myös tähän kilpailusuoritukseen mahtui isompi pisteitä rokottanut virhe. Yhteispisteiksi SV Valor sai 13,450.

Sijoituspettymyksistä huolimatta ei peli kevään MM-kilpailujen osalta ole menetetty, sillä edessä on vielä kaksi näyttöä, joista tarjolla on 1,5 kertaiset katsastuspisteet. Kauden jatkoon SV-tiimi lähtee siis entistä sisuuntuneempana.

KATSASTUSPISTEIDEN TILANNE

Yli 16-vuotiaiden SM-sarja

1. OVO Team, 10 p.

2. Minetit, 9 p. 

3.  Gloria, 8 p.

4. Minetit Fire, 7 p.

5. Team Vantaa, 6 p.

6. Sanix Valens, 5 p.

7. Illusion, 4 p.

8. Sirius, 3 p.

9. Team Esport, 2 p. 

 

14-16-vuotiaiden SM-sarja

1. OVO Junior Team, 10 p.

2. Minetit Elite, 9 p.

3. Illusion Jr, 8 p.

4. Venom , 7 p.

5. Team Vantaa Elise, 6 p.

6. Sanix Valens Junior, 5 p. 

7. Team Tapiola Gloria, 4 p.

8. ISKU AGG Idra, 3 p. 

9. Team Atomit 2 p. 

10. Team Freyat 1 p.