Huippuvoimistelulinjan SV-joukkueiden seurarakenne muuttuu

29.10.2020Turun Pyrkivän rooli SV-linjan seurayhteistyöjoukkueissa muuttuu toisesta pääseurasta kasvattiseuraksi taloudellisista syistä johtuen. Muutos tulee tapahtumaan kevään 2021 aikana. 

SV-linjan toiminta jatkuu suunnitelmien ja tavoitteiden mukaisesti muutoksen jälkeen. Myös SV-linjaan kuuluvien joukkueiden toiminta tulee jatkumaan ennallaan, eivätkä hallinnolliset muutokset tule vaikuttamaan urheilijoiden tai valmentajien arkeen. Keväästä 2021 eteenpäin kaikki SV-linjan voimistelijat ja valmentajat ovat Lahjan Tyttöjen jäseniä. Tärkeä yhteistyö Turun Pyrkivän kanssa kuitenkin jatkuu.

SV-linjan joukkueiden valmentajat ja Lahjan Tytöt ovat sitoutuneet SV-linjan laadukkaaseen valmennukseen ja haluavat taata toiminnan jatkon tasokkaana myös tulevaisuudessa sekä kehittää linjaa edelleen eteenpäin niin kansallisella kuin kansainvälisellä tasolla. Turun Pyrkivä on kasvattiseurana sitoutunut jatkamaan laadukasta lasten valmennusta ja kasvattamaan uusia voimistelijoita kohti SV-linjaa.

SV-huippuvoimistelulinja on ammattimainen, tavoitteellinen ja menestynyt linja, jonka takana ovat edelleen kolme vahvaa seuraa eri rooleissa. Jatkossa Lahjan Tytöt toimii kaikkien SV-linjan joukkueiden pääseurana. Kasvattiseuroina toimivat Turun Pyrkivä ja Turun Jyry.