RYTMINEN VOIMISTELU

Syyskausi 2019 käynnistyy 2.9. alkavalla viikolla. Ilmoittautuminen rytmisen voimistelun ryhmiin aukeaa 12.8. klo 10.00.

RYTMISESSÄ VOIMISTELUSSA VOI KILPAILLA TOSISSAAN TAI HARRASTELLA!

Rytmisen voimistelun alkeis- ja harrasteryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja, välinetekniikkaa ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia 1-3 kertaa viikossa. Syys- ja kevätkauden lopussa voimistelijat pääsevät esiintymään seuran näytökseen. Voimistelijoilla on myös mahdollisuudet edistyessään esiintyä ja osallistua Stara- ja luokkanousukilpailuihin tai nousta täysipainoisesti kilpaileviin ryhmiin, joissa harjoitusmäärät ovat suuremmat. 

Syksyllä 2018 laajensimme entistä vahvemmin rytmisen voimistelun kilpailutoimintaa ja seurassa starttasi täysin uusi ainoastaan rytmiseen voimisteluun suuntaava kilpaileva ryhmä!

Rytmisen voimistelun kilpailutoimintaa on lisäksi Spix, Syda ja Sade -ikäkausissa, joiden huippuryhmissä harjoitellaan tiivisti kahta lajia, rytmistä voimistelua sekä joukkuevoimistelua. 

Etsimme riveihimme lajin osaajia ja valmennustoiminnasta kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi käyttäen alla olevaa lomaketta. Yhteys suoraan päävalmentaja: milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi, 040 777 4884

ILMOITTAUDU OHJAAJAKSI

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rytmisen voimistelun valmennus alkoi Turun Pyrkivässä syksyllä 2016
WANTED | Valmentajia ja ohjaajia Turun Pyrkivän valmennustiimiin