RYTMINEN VOIMISTELU

Kevätkausi 2018 käynnistyy 8.1. alkavalla viikolla. Ilmoittautuminen rytmisen voimistelun HARRASTERYHMIIN on avautunut.

 

SYKSYLLÄ 2016 TURUN PYRKIVÄSSÄ KÄYNNISTYI RYTMISEN VOIMISTELUN KILPAILU- JA HARRASTETOIMINTA

Rytmisen voimistelun alkeis- ja harrasteryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja, välinetekniikkaa ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia 1-3 kertaa viikossa. Syys- ja kevätkauden lopussa voimistelijat pääsevät esiintymään seuran näytökseen. Voimistelijoilla on myös mahdollisuudet edistyessään esiintyä ja osallistua Stara- ja luokkanousukilpailuihin tai nousta täysipainoisesti kilpaileviin ryhmiin, joissa harjoitusmäärät ovat suuremmat. 

Korkeammalle tähtääviin ryhmiin edetään harrasteryhmien kautta valmentajan suosituksesta tai ottamalla etukäteen yhteyttä suoraan nuorisovalmennuspäällikköön (milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi, 040 777 4884).

Rytmisen voimistelun kilpailutoiminta keskittyy ikäkausittain Sanix-ryhmiin, joissa harjoitellaan tiivisti kahta lajia, rytmistä voimistelua sekä joukkuevoimistelua. Ensimmäisenä toimintavuotena rytmisen kilparyhmäläiset saavuttivat lukuisia luokkanousuja sekä ylsivät jopa luokkakilpailujen palkintosijoille. 

HARRASTERYHMÄT

Harrasteryhmiin pääset TÄSTÄ.

Etsimme riveihimme lajin osaajia ja valmennustoiminnasta kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi käyttäen alla olevaa lomaketta. Yhteys suoraan nuorisovalmennuspäällikköön: milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi, 040 777 4884

ILMOITTAUDU OHJAAJAKSI

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rytmisen voimistelun valmennus alkoi Turun Pyrkivässä syksyllä 2016
WANTED | Valmentajia ja ohjaajia Turun Pyrkivän valmennustiimiin