RYTMINEN VOIMISTELU

Syyskausi 2018 käynnistyy 3.9. alkavalla viikolla. Ilmoittautuminen rytmisen voimistelun ryhmiin aukeaa 13.8. klo 18.00.

RYTMISESSÄ VOIMISTELUSSA VOI KILPAILLA TOSISSAAN TAI HARRASTELLA!

Rytmisen voimistelun alkeis- ja harrasteryhmissä opetellaan voimistelun perustaitoja, välinetekniikkaa ja kehitetään fyysisiä ominaisuuksia 1-3 kertaa viikossa. Syys- ja kevätkauden lopussa voimistelijat pääsevät esiintymään seuran näytökseen. Voimistelijoilla on myös mahdollisuudet edistyessään esiintyä ja osallistua Stara- ja luokkanousukilpailuihin tai nousta täysipainoisesti kilpaileviin ryhmiin, joissa harjoitusmäärät ovat suuremmat. 

Syksyllä 2018 laajennamme entistä vahvemmin rytmisen voimistelun kilpailutoimintaan ja seurassa starttaa täysin uusi ainoastaan rytmiseen voimisteluun suuntaava kilpaileva ryhmä!

Rytmisen voimistelun kilpailutoimintaa on lisäksi Spix, Syda ja Sade -ikäkausissa, joiden huippuryhmissä harjoitellaan tiivisti kahta lajia, rytmistä voimistelua sekä joukkuevoimistelua. 

Etsimme riveihimme lajin osaajia ja valmennustoiminnasta kiinnostuneita. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi käyttäen alla olevaa lomaketta. Yhteys suoraan nuorisovalmennuspäällikköön: milja.hintsanen@turunpyrkiva.fi, 040 777 4884

ILMOITTAUDU OHJAAJAKSI

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Rytmisen voimistelun valmennus alkoi Turun Pyrkivässä syksyllä 2016
WANTED | Valmentajia ja ohjaajia Turun Pyrkivän valmennustiimiin