TURUN PYRKIVÄ | JOUKKUEVOIMISTELU

Joukkuevoimistelu | Sanix Split
Sanix Split | Kuva: Sami Ilvonen

JOUKKUEVOIMISTELUN MENESTYJÄ TURUN SEUDULLA

Turun Pyrkivän joukkuevoimistelu on Varsinais-Suomen, Länsi-Suomen ja Turun alueen menestynein joukkuevoimisteluseura. Merkittävimpinä saavutuksina voidaan pitää lukuisten SM- ja aluetason mitalien lisäksi useita MM-edustuspaikkoja niin junioreissa kuin naistenkin sarjassa. Sanix-joukkue toi Pyrkivälle myös maajoukkuemitalit vuosina 2012, 2013 sekä 2014 ja saavutti syksyllä 2013 World Cupin osakilpailupronssia.

VOIMISTELULIITTO JA TUL

Turun Pyrkivä on aina ollut aktiivisesti mukana Voimisteluliiton ja TUL:n toiminnassa. Molemmat liitot tarjoavat kilpailuja ja muita tapahtumia, joihin harrastajat ovat aktiivisesti osallistuneet.

KILPAILU- JA HARRASTUSTOIMINTA

Tarjoamme Turussa lasten ja nuorten liikuntaharrastustoimintaa, kilpailutoimintaa joukkuevoimistelussa ja tanssillisessa voimistelussa sekä liikuntaryhmiä aikuisille. Syksyllä 2015 aloitetusta naisten tanssillisesta voimistelusta tuli heti menestys.

Keväällä 2016 tarjolla on joukkuevoimistelua, tanssillista voimistelua tytöille ja naisille, zumbaa kaikille, temppuryhmiä pojille, voimistelukoulu perheen pienimmille ja joukkuevoimistelua myös miehille. Syyskaudella alkaa myös rytmisen voimistelun valmennus.

VISIO 2020

Laadukasta ja tavoitteellista valmentamista! Yksi Suomen parhaimmista joukkuevoimisteluseuroista! Mukana kansainvälisillä kentillä!

MISSIO

Tarjota sitoutuneille joukkuevoimistelijoille mahdollisuus matkaan laadukkaan valmennuksen parissa huipulle asti!

Joukkuevoimistelu | Turun Pyrkivä
Joukkuevoimistelu | Turun Pyrkivä