ILMOITTAUTUMISOHJEET

Kaikkiin harrasteryhmiin ja tapahtumiin ilmoittaudutaan internetissä. Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä käyttäjäksi. Rekisteröityä voi vaikka etukäteen, niin itse ilmoittautuminen sujuu joutuisammin.

Jos olet jo rekisteröitynyt aiemmin, käytä samoja tunnuksia myös tällä kaudella. Käyttäjätunnus on antamasi sähköpostiosoite tai Etunimi Sukunimi, salasanan olet saanut sähköpostiisi rekisteröityessäsi. Unohtuneen salasanan saa tästä.

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröitymään pääsee tästä

Kun olet antanut pyydetyt tiedot, klikkaa “Rekisteröidy”, ja näet ruudulla oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanasi, joilla voit kirjautua sisään ilmoittautumaan. Ohjelma lähettää saman tiedon antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Rekisteröityä tarvitsee vain kerran – jatkossa käytät ilmoittautumiseen saamiasi tunnuksia.

Alaikäiset voimistelijat rekisteröidään huoltajan “alikäyttäjiksi”. Huoltaja rekisteröityy ensin itse omilla tiedoilla ja lisää sitten lapsen alikäyttäjäkseen.

ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI (ALAIKÄINEN LAPSI)

Kun olet kirjautunut omilla tunnuksillasi, valitse vasemmanpuoleisesta valikosta “Omat tiedot”. Avautuvan lomakkeen oikeassa reunassa on kohta “UUDEN ALIKÄYTTÄJÄN REKISTERÖINTI”. Klikkaa sitä ja täytä vaadittavat tiedot. Lapsen sähköpostiosoitteeksi anna oma sähköpostiosoitteesi. Tallentaaksesi tiedot, klikkaa lomakkeen alareunassa kohtaa “Lisää henkilö”. Saat sähköpostiin myös lapselle omat tunnukset.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautumaan pääsee tästä.

Kirjaudu käyttäjätunnuksella (sähköpostiosoite tai Etunimi Sukunimi) ja salasanalla.

Lasta ilmoitettaessa voit käyttää lapsen tunnuksia tai omia tunnuksiasi, jolloin valitset lapsen nimen “ILMOITETTAVA HENKILÖ”-pudotusvalikosta.

Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta “Ilmoittautuminen”. Valitse liikuntaryhmä ja jatka ilmoittautumista klikkaamalla “Vaihe 2: Maksujen hyväksyminen”. Ilmoittautumiset eivät rekisteröidy, ennen kuin olet hyväksynyt siitä luotavan laskun (“Vaihe 3: Laskun hyväksyminen). Saat sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta ja saat sähköpostiin samalla myös laskun.

YLEISTÄ

Ryhmiin voi ilmoittautua myös kesken kauden, ryhmien jo alettua. Jos ryhmä on täynnä, voi silti ilmoittautua jonotuspaikalle.

Ilmoittautuessa syntyy samalla lasku, joka lähetetään sähköpostiisi.

Kaikkia tunteja voi kokeilla kerran ilman maksusitoumusta; Mikäli kuitenkin ehdit maksaa laskun eikä sopivaa ryhmää löydykään, palautetaan kausimaksu.

HUOM! Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen ilmoittautumiset@joukkuevoimistelu.com.

JÄSENMAKSU

Kausimaksuun sisältyy jäsenmaksu. Kertamaksulla toimivissa ryhmissä jäsenmaksu laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

LISÄTIETOJA

ilmoittautumiset@joukkuevoimistelu.com


Sivuston mahdollistaa