OHJEITA HARRASTAJALLE

HARJOITUKSET

Harjoituksiin saavutaan joustavissa liikuntavaatteissa. Mukaan on hyvä ottaa vedellä täytetty juomapullo. Muista tarvittavista välineistä ilmoitetaan erikseen. Pitkät hiukset suositellaan laitettavaksi kiinni ja korut tulee jättää kotiin turvallisuussyistä.

Mikäli harrastajalla on jonkinlainen sairaus tai muu seikka, johon ohjaajan tulisi varautua, on siitä ilmoitettava kaikille ryhmän ohjaajille ensimmäisellä harjoituskerralla tai sähköpostitse etukäteen.

Ryhmien toimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden.

ILMAINEN KOKEILUKERTA

Kaikissa ryhmissä ( poikkeuksena aikuisten zumba ja pilates ) on mahdollista kokeilla ensimmäinen viikko ilman sitoutumista täysin maksutta.

Mikäli voimistelija ei halua kokeilukerran jälkeen jatkaa harrastusta, tulee ilmoittautuminen peruuttaa sähköpostitse toiminnanjohtaja Mia Saloselle (ilmoittautumiset@joukkuevoimistelu.com), jotta ilmoittautumisjärjestelmän tekemä lasku voidaan samalla mitätöidä.

VAKUUTUS

Harrastajia ei ole vakuutettu seuran kautta, vaan jokaisen perheen tulee huolehtia itse vakuutuksista.

Seura vakuuttaa valmentajat ja ohjaajat.

KAUDEN KESTO JA PERUUTUKSET

Harrasteryhmien syyskausi alkaa 22.8.2022 alkavalla viikolla.

Koulujen loma-aikoina ja arkipyhinä ei ole harjoituksia. 

Yksittäisiä meistä riippumattomia peruutuksia ( esim. salivuoron peruutus ) ei huomioida maksuissa.

Äkillisistä peruutuksista esim. ohjaajan sairastuminen tiedotamme siihen sähköpostiin mikä jäsentietoon on tallennettu. Yhteytiedon muuttuessa kesken kauden tulee se päivittää ajantasalle. 

IKÄSUOSITUKSET

Ryhmien ikärajat ovat pääosin suosituksia.

Ikärajoja ja -suosituksia liittyviin kysymyksiin vastaa ilmoittautumiset@joukkuevoimistelu.com

LASKUJEN MAKSAMINEN

Lasku maksetaan yhdessä erässä. Laskun tulee olla maksettuna eräpäivään mennessä. Mikäli kausimaksua ei makseta, ei harrastaja voi osallistua harjoituksiin ennen kuin maksu on hoidettu tai sen maksamisesta on sovittu erikseen. Maksua ei palauteta.

Lähetämme yhden muistutuslaskun ja jos maksu edelleen muistuksenkin eräpäivän jälkeen on maksamatta, siirrämme saatavamme perintätoimiston hoidettavaksi.

ALENNUKSET

Mikäli perheessä on monta ryhmissämme harrastavaa, on mahdollista kysyä erillistä perhealennusta. Perhealennuksesta tulee kysyä kauden alussa ennen alkuperäisen laskun maksamista. Ota yhteyttä perhealennukseen liittyen toimisto@joukkuevoimistelu.com.

TAPAHTUMAT

Myös harrasteryhmäläiset ovat tervetulleita kaikkiin Turun Pyrkivän avoimiin tapahtumiin. Seuran tapahtumista tiedotetaan nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram) sekä mahdollisesti jäsenkirjeissä tms.

Kaikkien tapahtumien järjestämiseen tarvitaan innokkaita vapaaehtoisia. Mikäli olet kiinnostunut antamaan panoksesi tai hyödyntämään erikoisosaamistasi ota yhteyttä toiminnanjohtaja Mia Saloseen, toimisto@joukkuevoimistelu.com. Seuralle ja tapahtumille haetaan myös sponsoreita, joille tarjotaan mahdollisuus näkyvyyteen.
Tapahtumien tuotot käytetään harraste- ja kilparyhmiemme tukemiseen (esim. välineet, ohjaajien koulutukset, seuratoiminnan muu kehittäminen).

TIEDOTTAMINEN

Seuran tapahtumista tiedotetaan nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa. Molempia kannattaa seurata aktiivisesti, sillä molempiin päivitetään myös uutisia ja esittelyjä seuran toiminnasta.

Mahdollisista ryhmien harjoitusten peruutuksista tai muutoksista ilmoitetaan nettisivuilla hyvissä ajoin. Ryhmien omia sivuja tulee seurata aktiivisesti. Äkkinäisistä peruutuksista (esim. ohjaajan sairastuminen) ilmoitetaan ilmoittautumisrekisteriin annettuihin osoitteisiin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli yhteystiedot muuttuvat kauden aikana, on ne syytä päivittää myös ilmoittautumisrekisteriin.

Myös ryhmien ohjaajat tiedottavat tapahtumista sekä muutoksista.

PALAUTE

Haluamme kehittää jatkuvasti seuramme sekä ryhmiemme toimintaa. Kaikki palaute on meille hyvin arvokasta!

Palautetta voi antaa suoraan ryhmien ohjaajille tai palautelomakkeella.

 

Harrasteryhmien syyskausi 2022 käynnistyy 22.8. alkavalla viikolla.

Koulujen loma-aikoina eikä arkipyhinä järjestetä harjoituksia, ellei ryhmän ohjaaja sovi niistä erikseen kauden alussa.

Yksittäisiä peruuntumisia ei hyvitetä.

Äkkinäisistä peruutuksista ( ohjaajan sairastapaus tms.) ilmoitetaan sähköpostitse tai puhelimitse Jäsentieto-ohjelmaan ilmoittautuneille.

Sivuston mahdollistaa