SEURAMME


Turun Pyrkivällä on merkittävä historia Varsinais-Suomalaisessa voimistelussa. Merkittävimpinä saavutuksina voidaan pitää lukuisten SM- ja aluetason mitalien lisäksi useita MM-edustuspaikkoja niin junioreissa kuin naistenkin sarjassa. Sanix-joukkue toi Pyrkivälle myös maajoukkuemitalit vuosina 2012, 2013 sekä 2014 ja saavutti syksyllä 2013 World Cupin osakilpailupronssia. Myöhemmin nuoremmat Sanix-joukkueet ovat saavuttaneet ikäsarjojen mestaruusmitaleja ja kansainvälisen tason ryhmämme voimistelevat lajin kärjessä joka ikätasolla.

LAJIVALIKOIMA ENTISTÄ MONIPUOLISEMPI

Opetus- ja kulttuuriministeriön seuratuen avulla Turun Pyrkivän voimistelujaoston toiminta on monipuolistunut huimasti vuosien 2015-2017 aikana. Nykyään meillä voi kilpailla kahdessa eri lajissa: joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Kaikkien lajien toiminta sopii monenlaiselle harrastajalle - oman valintansa mukaan voi niin kilpailla tosissaan kuin harrastaa kevyemmin.

VOIMISTELULIITTO JA TUL

Turun Pyrkivä on aina ollut aktiivisesti mukana Voimisteluliiton ja TUL:n toiminnassa. Molemmat liitot tarjoavat kilpailuja ja muita tapahtumia, joihin harrastajat ovat aktiivisesti osallistuneet.

YHTEISTYÖSSÄ ON VOIMAA

Oman toiminnamme kehittämisen lisäksi panostamme edustamiemme lajien kehitykseen. Joukkuevoimistelussa Turun Pyrkivä on tehnyt usemman vuoden ajan tiivistä seurayhteistyötä niin alueen kuin alueen ulkopuolistenkin seurojen kanssa. Seurayhteistyötiimien lisäksi seuramme osaajat ovat vierailleet ympäri Suomea sekä muualla Euroopassa auttamassa muita seuroja.

VISIO 2025

Laadukasta ja tavoitteellista valmentamista! Yksi Suomen parhaimmista joukkue- ja rytmisenvoimistelun seuroista! Mukana kansainvälisillä kentillä!

MISSIO

Tarjota kaikille voimistelijoille laadukas ja tuettu valmennuspolku huipulle saakka.

Sivuston mahdollistaa