KOKEILUTILAISUUDET VALMENNUSRYHMIIN

Seuraava kokeilutilaisuus valmennusryhmiimme pidetään maanantaina 3.12.2018 Turun suomalaisella yhteiskoululla ( TSYK, Kauppiaskatu 17 )

 

Kokeilutilaisuus on ilmainen ja kokeilu ei edellytä minkäänlaista sitoutumista, joten lajiin voi tulla tutustumaan omasta liikuntataustasta huolimatta!

Joukkueissamme on mahdollista harrastaa voimistelua omalla tasollaan aina lajin huipulle saakka. Tarjoamme kaikissa ryhmissämme laadukasta ja edullista valmennusta. 

Aikataulu

Klo 17-18 Spix -ikäkausi 2010-2011

Klo 17-18.30 Syda-ikäkausi 2007-2009

Klo 18-20 Sade-ikäkausi 2005-2007

 

Ilmoittaudu mukaan ilmoittautumislomakkeella.

 

Safia-ikäkauteen 2012-2013 ei ole erillistä kokeilua, mutta ikäkauteen otetaan uusia voimistelijoita mukaan. Yhteydenotot ikäkausivalmentaja Aino Raiskinmäki aino.raiskinmaki@gmail.com

Ryhmä on suunnattu leikki-ikäisille 2012-2013 syntyneille voimistelijan aluille. Harjoitukset pidetään kaksi kertaa viikossa 1-1,5 tuntia kerrallaan. Alkeisryhmissä joukkuevoimisteluun tutustutaan leikin ja mielikuvitusmaailman avulla. Tunneilla liikutaan sulavasti kuin kissa, väännytään mutkalle kuin käärme ja kurotellaan kirahvin lailla korkeuksiin. 

 

Spix on energinen 2010-2011-syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ikäkausi.

Kevätkaudella 2019 Spix-ikäkausi kilpailee kolmessa eri kokoonpanossa. Spix S ja Spix X harjoittelevat kolme kertaa viikossa ja Spix P harjoittelee kaksi kertaa viikossa. Voimistelijoilla on mahdollisuus treenata joukkuevoimistelun ohella myös rytmistä voimistelua.

 

Syda on joukkuevoimistelun ikäkausi, johon kuuluu kaksi joukkuetta, Sanix Kids Syda sekä Sydia.

Joukkueiden voimistelijat ovat syntyneet vuosina 2007-2009 ja ikäkaudessa harjoitellaan tavoitteellisesti 4 kertaa viikossa. 

Joukkueet kilpailevat keväällä 2019 10-12-vuotiaiden sarjassa. Joukkuevoimistelun lisäksi joukkueen tytöt hankkivat halutessaan kisakokemusta myös rytmisen voimistelun puolella. Osa tytöistä kilpailee rytmisessä 1.,  2. ja 3. luokissa.

 

Sade-ikäkausi

Sade-ikäkaudessa on mahdollista kivuta voimistelu-uralla haluamalleen tasolle. Joukkueiden harjoittelu antaa vakaan liikunnallisen pohjan sekä avaimet menestyä lajissaan eri sarjatasoilla. Ikäkauden voimistelijoiden on mahdollista valita, sitoutuuko harjoittelemaan tiiviimmin vai hiukan kevennetymmin kohti omia sekä yhteisiä tavoitteita. Ikäkauteen kuuluvat joukkueet Sade Kids, Sanix Sade ja Sadefina.

 

Seurayhteistyö joukkueet

Myös seurayhteistyöjoukkueisiin Sanix Valens, Sanix Valens junior ja SV Valor otetaan uusia voimistelijoita. Kokeilukerrasta voi sopia eveliinajohansson@gmail.com

Turun Pyrkivä ja Lahjan Tytöt tekevät yhteistyötä yli 14-vuotiaiden SM-sarjoissa.